Åter igen en dag med fokus på lugnet

Det har åter igen varit en dag med fokus på lugnet. Små promenader med Atlas och ett försök att ta tillvara på dagarna på ett så bra sätt som möjligt. Jag har fortsatt ont i halsen, men det är något mer och det är just det som gör att jag behöver ett lugn för tillfället.
 
Men jag börjar få en längtan efter träning. En längtan efter den där energin jag hade alldeles nyligen. Jag försöker verkligen, så gott jag kan. Men utan krav och måsten. Just nu ligger fokus på lugnet och så får det vara tills jag känner nåt annat.
 
Fick ändå lite fredagsinspiration när jag var och handlade i dag. En inspiration att göra det där lilla extra och jag har planerat in både förrätt och varmrätt. Det är sånt som bara händer när vi äter ute på restaurang och så blir det inte i morgon. 
 
Det är konstigt hur kroppen fungerar. En snabb förändring. Men tanken är att vara tillbaka på måndag, med nya friska tag och en helt annan förändring. En förändring som känns som ett "måste" i dagsläget och jag hoppas så att det ska bli bra.
 
 
Kram! AnneliNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0