Beror det på stress?

Däckade i tv-soffan i går och sov i över en timme innan jag la mig på riktigt och sov för natten. Så trots den tidiga morgonen har det blivit många timmars sömn. Men jag är lika trött ändå...

Sitter i allafall på tåget och har nyss startat resan till Umeå. Det är över fem timmar kvar tills jag är framme. En lång väg. Men jag gillar att åka tåg, så det är lugnt. 

En ny innevecka. Jag minns den första inneveckan och kaoset natten innan. Hur jag blödde näsbod, i massor. Det fortsätter. Vad beror sånt på? Är det stress? Försöker varva ner och fredagskväll/lördag är det alltid bara lugnt. Men det kanske finns där ändå. Stressen. 

Jag minns också nervositeten och stressen inför förra inneveckan. Då jag skulle noppa ögonbrynen och hade sår sen i en vecka ungefär. Stress? Jag tror det. Hade aldrig hänt förut. 

I dag känns det lugnare och ändå har jag blött näsblod till morgonen. Ska försöka koppla av och jag vet också, vad trevligt det är med de här inneveckorna.

Kram! AnneliNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0