Morgonspinning

Startade dagen med spinning. Tredje passet den här veckan, men första morgonpasset. 7.30 satt jag där. Redo för intervaller. Tuffa intervaller och mycket bra musik. 

Jag rycktes bara med och tog i mer än jag trodde att jag orkade. Jag orkade. Hela vägen. Fyra minuter och pannben. När det sved i benmusklerna. Fokus framåt. Benka sa en gång, "hela vägen över mållinjen". Ja, jag är lite envis. Pannben. Ett tufft pass och en underbar start på dagen.

Sitter framför kakelugnen. Det sprakar från brasan och låter från fläkten. Det är fredagskväll och helgen ligger framför mig. En lugn helg. På sätt och vis. Men det blir också studier. Har en del att läsa, utan att det känns stressigt. Dessutom har det handlat om studier hela dagen i dag också.

Känner mig nöjd, för äntligen kom det upp en ny gardinstång och gardiner på kontoret och det var jag som satte upp gardinstången. Låter kanske inte så märkvärdigt. Men det var första gången och lite stolt är jag!

Kram! Anneli
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0