Jag kan och jag tänker klara av det!

Så är det söndagkväll igen och helgen går lite för fort, känns det som. Måndag i morgon och jag har bestämt mig för ett nytt stort steg i mitt liv. Lite pirrigt och väldigt spännande! En utmaning ur flera olika perspektiv. Men jag bara måste våga det här och som jag brukar säga, åldern är bara siffror. 

Så vad ska jag göra? Jag har valt att inte offentliggöra det än och det är kanske inte heller det viktigaste. Mitt pannben har tagit mig långt från där jag en gång befann mig. Från botten till toppen! Envishet, kämpa och massor av tårar. Ibland har jag också valt att kliva av en stund, för att hämta ny energi. Det handlar inte om misslyckanden, utan om sunt förnuft. 

Det är ju mitt liv som jag vill leva utifrån mina förutsättningar!

Drömmar, underbara drömmar, som jag vill förverkliga. Vissa steg har varit stora i stunden, men ändå bara blivit en liten del av vägen. Men nästa äventyr kommer att bli bland det största jag någonsin gjort! Har faktiskt förberett mig länge för det här.

Som vanligt backar Benka upp mig. Underbara Benka som alltid står vid min sida och tror på mig. Som stöttar och följer med. Spännande är det. Ett stort steg, med tanke på var jag en gång befann mig. 

Jag kan! Jag vet det i dag.

Kram! Anneli
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0