Funderingar

Har dragit igång det sista projektet på huset för den här sommaren. Att måla altanen. Den ena målade vi förra året och nu är det dags för den andra. Slet ganska hårt i går med att tvätta och delvis skrapa och grunda. Det tog hela eftermiddagen, till fram emot kvällen. Tanken är att fortsätta i dag, men jag inser att det finns en del att göra inomhus också. Jag får se vad jag hittar på under dagen. 

Annars finns det mycket funderingar inför hösten. Att få saker och ting att fungera på bästa tänkbara sätt. Att väga för och emot. Att fokusera på drömmar, men också att fokusera på möjligheterna. 

Det är 25 år sedan jag avslutade mina studier på Kom Vux. Sommaren 1994. Därefter har det blivit mycket mer och tanken är att jag ska studera även i höst. Drömmar och möjligheter. Jag bor där jag bor och vilka är mina förutsättningar utifrån det?

Kram! AnneliNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0