Vikten av att synas - december 2019

Gott Nytt År och en liten tillbakablick på året som gått

Kan se tillbaka på ett år med många häftiga och känslomässigt starka upplevelser. Där jag till exempel åkte Halvvasan i slutet av februari. Med tanke på att jag ställde mig på skidorna för första gången på 25 år i januari och att jag var livrädd för nedförsbackarna, så var det en mäktig upplevelse. Speciellt också då jag under resans gång ändrade mig helt och bara "öste på" utför! 

(null)

I juni var det dags för Halvvättern. Det sista loppet på min Halvklassiker och kanske det jag trodde skulle bli det lättaste. Där hade jag lite fel... Men jag genomförde loppet och därmed var också Halvklassikern genomförd. Jag klarade det! Tack vare att några fick mig att tro på mig själv och tack vare mitt pannben. Jag klarade det, så stort! 

(null)

I juni/juli gjorde vi också en resa till Finland. Det blev några mil, men vilken resa! Vi fick möjlighet att umgås med släktingar och vänner och jag fick möjlighet att som vuxen besöka farmors och farfars grav i Iisalmi. Efter ca 40 år kunde vi med hjälp hitta graven och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag stod där. En oerhört stark upplevelse.

(null)

Under hösten/vintern har jag tagit beslutet till en ny stor förändring i mitt liv. Med mycket mod, vilja och framför allt det viktiga stödet, ska jag åter igen "slänga mig ut i" något helt nytt. Det kommer att innebära en stor förändring i min vardag, men varför fastna i något "bara för att"? Nej, jag vill fortsätta leva utifrån mina drömmar och våga utvecklas som person och jag har bevisat för mig själv att jag kan. Dessutom är åldern bara siffror! Alltså det här är riktigt spännande!

2019 är också året då jag blev farmor för första gången och det är verkligen något alldeles underbart! Lika underbart är det att kunna säga att snart blir jag farmor igen!

2019 var ett häftigt och känslomässigt starkt år och nu ser jag fram mot det nya året. 

(null)

Med det vill jag önska alla ett Gott Nytt År!

Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0