Vikten av att synas - september 2018

September med vackra höstfärger

Ja men då är en hektisk månad över och en betydligt lugnare månad tar vid. Eller...? Startade september med en resa till Kreta och har avslutat med huvudvärk och en riktig "dagen efter" känsla. En tomhet efter allt fantastiskt, roligt och häftigt jag fått möjlighet att uppleva och vara en del av.

Nu väntar en ny utmaning i vinter och det kommer att betyda nya förberedelser, med mycket styrketräning och fortsatt konditionsträning. Jag kommer inte att släppa löpträningen nu när jag kommit så långt. Men nu kommer det att bli mycket fokus på att försöka lägga en grund för att orka 4,5 mil på skidor i februari. Med inställningen att klarade jag av att genomföra Halva Lidingöloppet, då fixar jag även skidåkningen.

I dag har vi firat Agneta (min ena syster) och Therese som båda fyllde år tidigare i veckan. Vi har hämtat hem Atlas och bara tagit det lugnt. I morgon är det en ny vecka som börjar med helt nya erfarenheter.

Kunde inte låta bli att notera de vackra höstfärgerna i dag.

(null)

(null)

(null)

Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0