Har packat väskan inför morgondagen...

Har packat väskan inför morgondagen. Min nya vinröda klänning är med och den tänker jag ha i morgonkväll, när vi ska ut och äta. Det känns verkligen jättelyxigt en helt vanlig vardag. Jag tar tåget i morgonbitti och det blir ytterligare en tidig morgon den här veckan, men det spelar ingen roll. Har sett fram emot morgondagen så länge. 
 
Kom hem en timme tidigare från jobbet i dag och den timmen ägnade jag åt städning. Därefter blev det vägning. Hade hoppats på ett ännu bättre resultat på vågen, men... Kanske jag måste vara lite noggrannare med vad jag äter och verkligen skriva upp och väga. Jag tycker att jag har kontroll, men tydligen inte. Den här veckan har jag hoppat över så mycket gott, som krämbulle, smörgåstårta, kakor och cheesecake. Jag tycker att jag skött mig bra, men kommer att vara lite noggrannare under veckan som kommer. Dessutom är jag medveten om att det har blivit mindre träning under de sista veckorna på grund av studierna, vilket säkert också spelar in. Men i kväll blev det spinning och "plankan". 
 
Har också ägnat en stor del av kvällen åt studier. Jag läser verkligen en riktigt bra kurs just nu!
 
Kram! Anneli
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0