"Bymil" och nostalgidag

Gav mig i väg på "bymilen" under förmiddagen och det gick alldeles utmärkt! Fantastiskt fint ordnat i en miljö jag aldrig besökt tidigare, trots närheten. Det handlar verkligen om att kliva av från den vanliga vägen och hitta de små vägarna i stället. Jag försökte också att ta till mig av alla synintryck. Det var så mycket sommar, med korna på bete, höns och hästar, sjön och växtligheten kring vägkanten. I blandad terräng där vi gick på grusvägar, på asfalt, på skogsvägar och t.o.m längs strandkanten. Till det hela var det dessutom helt perfekt promenadväder, med sol och lagomt varmt. Backarna gjorde att det också blev ett bra träningspass, trots att vi "bara" gick. 
 
När vi hade gått bymilen for vi hem och gjorde oss i ordning för en nostalgidag, med musik från 1950 och 1960-talet, gamla bilar och åter igen, i härlig sol. Det har verkligen varit en fin dag på alla sätt och vis. En dag som vi avrundat med tacos i värmen på altanen och fotboll. 
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0