Det är precis det jag kommer att kunna göra!

Bakslag på bakslag rent mentalt, då jag förra veckan gick upp en hel del i vikt, trots att jag åt precis som jag gjort sen jag började i Viktväktarna och trots all tid jag lagt ner på träning. Det blev deprimerande att konstatera att allt jag avstod (där jag gjorde andra val) inte gav nåt resultat, utan tvärtom. Men så träffade jag flera personer som jag inte sett på ett tag och de sa, vid olika tillfällen, att de inte höll på att känna igen mig. Då blev jag åter igen peppad och fast beslutsam att bita ihop och kämpa vidare. 
 
I dag kom belöningen. - 1,1 kg sen sist jag vägde mig hos Viktväktarna och säkert - 3 kg sen förra veckan (vägde mig bara hemma då). Kan det ha berott på vätska i kroppen? Jag fick en bra förklaring kring hur musklerna kan reagera, när man plötsligt lägger in mer träning än vad man brukar ha normalt och det var ju precis det jag hade gjort. 
 
Det känns hur bra som helst i kväll och kvällens spinning var lika fartfylld, svettig, jobbig och rolig som vanligt! 
 
Jag tror på mig själv och det jag gör. Jag är fast beslutsam om att klara det här. Det är fortfarande ytterligare 15 kg som ska bort, men jag väljer ändå att fokusera på alla kilon som försvunnit! Det är många. Det är jättemånga! Jag trodde aldrig att jag skulle kunna kalla mig smal igen. Men vet ni, det är precis det jag tänker göra så småningom!
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0