Det var så jag en gång var och det är så jag är i dag!

I dag har det blivit en något mer avancerad makeup, med en mörkare något lila skimrande nyans på ögonlocken. Håret är stylat precis som det varit under den senaste tiden och jag bara längtar till måndagen då det ska bli helt nytt! En helt ny stil, Ja, det är spännande. Lite mer vårigt, nu när det är både snöigt och kallt och jag vågar sticka ut hakan och göra något annorlunda. Jag vill inte hålla mig "inom ramen", utan testar gärna något som jag tror på och som jag tycker är snyggt och varför inte? 
 
Det var också så här jag en gång var. Men någonstans på vägen hände något. Eller det kanske var flera faktorer som påverkade. Men det går att komma tillbaka. Precis som jag en gång besämde mig för. Då, efter arbetsplatskonflikten. Jag ska tillbaka och där står jag nu och har kommit så mycket längre. Dessutom vet jag att allting som jag vill kan jag göra. Jag måste bara utgå från mina möjligheter och det är precis det jag gör.
 
I dag vill jag skimra och då passar jag på att göra det också!
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0