En något annorlunda måndag

Sista april och solen skiner. Snötäcket på gräsmattan har blivit tunt och runt staketet, kring buskar och träd har gräsmattan tinat fram. För bara två veckor sedan såg vi inte staketet, så visst har det hänt mycket. Men sista april, då brukar vi ha krattat färdigt. I år dröjer det ett tag till. 
 
Jag väljer 50-talsinspirerat i dag och till det ska det bli en helt ny frisyr är det tänkt. Ögonfransarna ska fixas och vi ska köpa nya sängbord. Jag måste låta allt växa fram undan för undan och det får hellre ta tid, för ett bra resultat. Därför har vi väntat med sängborden. Det finns lite annat som också behövs köpas, men det är ju det här med tiden. Att hinna med allt på ganska kort tid och jag väljer att inte stressa i dag. En dag då jag är ledig, men hoppade över sovmorgonen. Kunde helt enkelt inte sova. Det blev den vanliga frukosten, en frukost som jag klarar mig på ganska länge. Har planerat in en lunch på stan lite senare och det blir en sen middag här hemma. Men den har jag inte planerat än, utan hoppas på inspiration under dagen. 
 
Det blir en annorlunda måndag i dag. En mysdag tillsammans med min man, vilket känns väldigt trevligt som kontrast till alla måndagar då jag äter middag "i farten" för att hinna med i vardagen.  
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0