Det blev kort

Det blev en lunch på stan i går, lite shopping (en present) och sen en hel eftermiddag hos frissan. Tänkte mig kort och det blev också kort. Jag har aldrig haft så kort frisyr förut och jag bara älskar det! Det är fortsatt rosa för jag bara älskar det också. Tänk vad härligt att kunna ha det precis som jag vill. Har funderat på olika lila nyanser, men jag har ändå stannat vid det rosa. I alla fall ett tag till. Köpte med oss sushi hem och sen blev det tv-kväll hela kvällen.
 
Har startat lördagen med en helt vanlig frukost och radio. Dagen ligger framför mig, helt oplanerad. En ganska skön känsla. Det jag ska försöka ta mig för med senare under dagen är en riktig långpromenad. De blir av lite för sällan och det är nåt jag saknar. Funderar på torsk till middag. Försöker tänka sunt även under helgen, men väljer också något extra. Däremot väljer jag bort mina "fällor" som jag inte vet om jag klarar av. Som ostkrokar och allt sött. 
 
Jag känner mig i strålande form och sällan har väl en höst känts så härligt inspirerande som hösten 2017! 
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0