Men snart så...

Ja, men hej och hå vilket träningspass jag körde i kväll. Det blev bl.a. fyra magövningar och jag undrar hur det känns i morgon? Det blev också 30 min spinning och samma sak även där, det var jättejobbigt. Men nu tycker jag att det här är roligt också...!
 
Jag hittade ju ingen jacka i fredags så jag tog och beställde en istället. I dag hämtade jag ut den och tyvärr är den lite trång, men inte tillräckligt för att jag ska skicka tillbaka den. Dessutom är den riktigt snygg, i gammelrosa och jag har bestämt mig för att snart så kommer den att sitta alldeles utmärkt på mig. Så jag beåller den!
 
Det blev en lunch ute på hemmaplan i dag (händer väldigt sällan) och det är en sån där liten detalj som sätter lite extra färg på tillvaron. Så i kväll känner jag mig nöjd med mig själv och dagen och jag har gjort som vanligt, fokuserat på att göra den så bra som möjligt och ta tillvara på stunden.
 
Kram! Anneli
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0