Vikten av att synas - november 2017

Kanske att det är vågen som påverkar mig

Det snöar och är inte många dagar kvar till första advent. Jag funderar om jag kanske ska plocka fram adventsstakarna och adventsstjärnan när jag kommer hem från jobbet. Det är en kväll då ingenting är inplanerat, utan det är bara den där lugna sköna hemmakvällen, som jag lärt mig är så viktig för balansen. Efter tre intensiva dagar är det skönt att bara komma hem och känna att jag inte är på väg nånstans. Jag har tagit fram en älggryta som jag förberett sen tidigare och fryst in. Det ska bara tillsättas lite grönsaker. Med kokt potatis till, hur gott är inte det?
 
Provade min klänning i går, som jag köpte för ett par år sen och som hängt i garderoben sen dess. Den har varit alldeles för trång. I år kan jag ha den. Den sitter helt perfekt och den ska jag ha till jul. En skön känsla! Jag har varit med i Viktväktarna i elva veckor och det är mer än tio månader sen jag tog beslutet (och även började) att göra en stor förändring i min kost och på så vis även i mitt liv. Den där känslan jag hade då var så stark och jag förberedde mig mentalt i en vecka innan jag körde i gång. Jag kan nog tycka att våren var en aning lättare än det varit under hösten, men kanske också det beror på att nu väger jag mig och vill se framgången i siffror. I våras gick jag helt på känslan, måttbandet och kläderna. På nåt vis minskade jag kraven på mig själv då. 
 
I dag har jag förstärkt lilafärgen i håret, hoppar över den avancerade makeupen (en fördel med ögonfransarna) och jag väljer långbyxor och tröja. Det är torsdag och en ny spännande dag ligger framför mig.
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0