Vikten av att synas - may 2017

Tårarna har torkats bort

Den bubblande känslan av lycka byttes mot tårar. Men också mot en osäkerhet och funderingar kring framtiden. Det borde inte vara omöjligt, men det är verkligen det. Någon formulerar något och någon annan tolkar det som en sanning, utan att motparten får en möjlighet att bemöta det. Orden blir kvar, tolkas i flera led utifrån de olika mottagarnas erfarenheter. Där någonstans finns också någon som genom att inte få bemöta det som sägs, blir någon som man talar om istället för någon man talar med.
 
Det handlar om vuxna som borde vara förebilder. Det handlar om vuxna som genom sitt agerande visar sin makt genom att trycka ner någon annan. De ser inte tårarna och bryr sig säkert inte heller. Handlar det om rädsla och osäkerhet eller handlar det om något annat?
 
Det är stor skillnad på att prata med varandra istället för att prata om eller till varandra. Det handlar om dialogen och respekten för varandra. Vi är så viktiga för varandras välmående och hälsa!
 
Tårarna har torkats bort och även om såret finns kvar i det inre, så finns också en känsla av att vara värd så mycket mer. Det är kanske nu som drömmen ska förverkligas och istället för att drömma om det omöjliga, satsa på en dröm som kan leda till något helt annat.
 
Det handlar om att inte ta skit, utan istället stolt ta steget vidare framåt med känslan av att mig ska ingen lyckas knäcka. Tårarna som rann förra veckan, har bytts ut mot något som kan leda till nåt mycket större. Jag väljer att vara tacksam för det jag har och att få utvecklas vidare i en positiv miljö, med mycket värme omkring mig. Där någon lyssnar och ser mig. Där jag känner mig värdefull bara för att jag är jag.
 
Kram! Anneli
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0