Vikten av att synas - july 2017

Ett härligt lugn och ett härligt tempo

La mig i hammocken för att läsa under eftermiddagen (för första gången i sommar) och hade radion på svagt i bakgrunden. Hann inte läsa många sidor förrän jag insåg att det var lika bra att ge upp. Jag somnade och finns det nåt skönare än att sova ute i hammocken? Vaknade av att det drog lite kallt, men det spelade ingen roll. Det blev en välbehövlig halvtimme (vaknade vid fyratiden i morse). 
 
Slog på stort och gjorde hemmagjorda köttbullar till middag. Hade egentligen planerat för pasta med köttfärssås, men insåg att vi hade alldeles för lite pasta hemma. Fick tänka om och det är inte ofta jag gör egna köttbullar. Efter middagen drog vi iväg på spinning och ikväll var det ett lite längre pass på 55 min. Jag passade på att träna lite stakning innan passet. Ja men har jag nu tänkt mig en halvklassiker nästa år så är det bara att träna på! Kan lugnt säga att jag blev helt slut och därefter direkt på spinningcykeln och det passet öste jag också på så hårt jag kunde. Men det är svårt att hålla igen när det är så inspirerande och roligt! 
 
Men sen har det varit tv-soffan som gällt.
 
Kram! Anneli 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0