Vikten av att synas - january 2017

Rosa naglar

Jag älskar verkligen rosa och den här nyansen, då behövs det inga andra effekter. I all sin enkelhet är den så effektfull ändå!
 
 
Det har varit en lång dag i Sundsvall i dag och jag tror att jag varit hungrig hela dagen! Trots att jag haft med mig både lunch och mellanmål. I dag har det bara varit en sån dag och jag unnade mig en sallad som jag köpte med mig att äta på tåget. Dressing ingick och även bröd. Jag tog lite dressing, väldigt lite... 
 
 
I kväll har min man dragit i väg till Gävle för att titta på ishockey (Brynäs - Skellefteå). Sist han gjorde det var jag med om en riktig skräckupplevelse, när jag skulle släppa in katten och insåg för sent att hon hade något i munnen. Inte nog med att jag ringde och var irriterad på min man, den enda hjälp jag insåg att jag kunde få var av mamma och hon var bussig och kom mitt i natten, utan att vara irriterad (vi bor ca 1 km från varandra). Jag är verkligen livrädd för möss! 
 
I kväll har jag gjort en brasa i kakelugnen, förberett morgondagens middag och så ska jag packa träningsväskan.
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0