Vikten av att synas - february 2017

Jag bjuder gärna på detta!

Det är skönt med tisdagsmorgnar. För även om jag kliver upp halv fem, så är det en morgon då jag har möjligheten att luta mig tillbaka och vila på tåget till Sundsvall. Så även i morse. Ändå blev den här morgonen lite annorlunda.

 

Jag gillar förändringar, när något händer. Men ibland händer saker som jag inte är förberedd på, som i morse. Efter en lugn och skön resa, började tåget närma sig centralstationen och jag gjorde mig beredd att stiga av. Jag ställde mig vid dörren och väntade på att lampan skulle lysa grön. Men det gjorde den inte! Jag väntade och väntade, tills en man (som jag som tur är inte känner) harklade sig och sa att jag skulle stiga av på andra sidan (och där det var mycket folk dessutom)...

 

Tåget hade rullat in på ett helt annat spår än det brukar och jag var inte förberedd på det! Ibland är halv fem kanske lite väl tidigt, eller...

 

Men vem vill vara perfekt när det går alldeles utmärkt att vara sig själv?

 

När jag kom hem fick jag de efterlängtade bruna bönorna med fläsk och korv hos mina föräldrar och sällan har väl något smakat så gott. Måste ha varit de godaste bönorna någonsin!

 

 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0