Snö, ett lunchtips och jag önskar alla ett Gott Nytt År

Startade nyårsafton med en promenad i det vackra vinterlandskapet. Drygt tio minusgrader och friskt åt kinderna. En skön start på dagen!
 
 
 
I går valde jag ägg och gravad lax till lunch, med en sås av turkisk yoghurt, lime, en aning salt och svartpeppar samt dill. Till det blev det sallad av det vi hade hemma. 
 
 
2017 var året jag valde att göra en stor förändring i min kost. Det var året då jag fortsatte utmana mig själv för att få möjligheten att uppleva det jag ville uppleva. I dag ser jag tillbaka på året och massor av underbara minnen. Men  också på möjligheten att fortsätta utvecklas som person och få uppleva det jag drömmer om. För jag vill inte att det ska stanna vid drömmar! Jag ska försöka se till att 2018 blir lika fantastisk!
 
Önskar alla ett Gott Nytt År!
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0