Vikten av att synas - april 2017

Det vi hade framför oss i morse, har blivit klart under dagen

Valde bort kvällens majbrasa och slipade färdigt köket istället. Nu är den delen av arbetet helt klar och vi har kunnat ta bort plasten som vi haft för dörröppningarna. Har också torkat bort allt slipdamm, så i morgon kan vi börja skruva ihop skåpen! Sakta men säkert går arbetet framåt.
 
Men det har inte bara varit köket som stått i fokus under dagen. Vi var också iväg på Mittmässan under förmiddagen och jag hittade en hel del intressant. Köpte med både ost och fisk hem, så till middag blev det rökt fjällröding med hjortronsås och en hårdbrödmacka med min barndomsost, vålåloffen. Den fanns alltid hemma hos mormor och morfar när jag var liten.
 
 
När vi kom hem blev det lunch ute i solen och där i lä var det riktigt härligt. Satt länge och bara njöt av värmen, innan jag tog itu med krattningen och nu i kväll kan jag konstatera att det jobbet också är färdigt! En sån skön känsla och nu är det bara att "dyka ner" i allt annat som väntar.
 
Det är sista april och det vi hade framför oss i morse har vi gjort klart under dagen.
 
Kram! Anneli
 
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0