Vikten av att synas - october 2016

Alla delarna blir viktiga

Sån skillnad och ändå så tillför båda så mycket positiv energi i den fortsatta vardagen. Från ett folkvimmel på Drottninggatan i Stockholm och shopping, till lugnet i Tänndalen. Från en strålande höstsol till ett snöigt landskap. Har precis kommit in efter en skön kvällspromenad med Atlas och så tacksam över att ha en ficklampa på mobilen. 
 
Byter alltså nöjen och folkvimmel mot ett lugn och massor av frisk luft. Jag är kanske mer för Stockholm, men börjar uppskatta fjällvärlden mer och mer. Har känt mig så liten i den här miljön och det är väl också det som kännetecknar mig i dag. Att våga möta utmaningar som jag känner mig redo för. Att våga prova och utmana mig i det jag vill göra. Fjällvärlden, som legat så långt bort från det jag velat göra. Men det finns ett lugn här och det är mäktigt på nåt sätt. Kanske att Kebnekaise öppnade vägen till nya äventyr. 
 
I kväll bytte vi också restaurangbesök mot hemlagade älgköttbullar och hemgjord lingonsylt. Men jag tror att jag uppskattar alla delarna som bidrar till en helhetskänsla. Alla delarna är viktiga sett till både nuet och ett framtida perspektiv. Det viktiga är att hitta det som tillför nåt positivt, sett ur det som är just mina möjligheter.
 
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0