En riktigt mysig och trevlig dag

I dag har jag varit ute och ätit lunch med mina föräldrar. Vi valde en sommarservering och vi trotsade blåsten och satt utomhus. Med en kofta på gick det alldeles utmärkt utan att frysa. Det var så mysigt att göra något vi aldrig (eller väldigt sällan) gör i den vanliga vardagen. Men i dag passade vi på och det är jag så tacksam för!
 
Efter middagen åkte jag och min man och hälsade på en vän och fd kollega till mig och hennes man. En vän som jag inte träffat på flera år och varför kan man undra. Men det handlar (som så många gånger förr) om tiden. En tid som bara känns rusa iväg och en tid som ska räcka till så mycket. Vi bor inte så jättelångt ifrån varandra, men ändå blir det så här. Samtidigt är det fantastiskt att ha en vän som när man äntligen träffas, känns det som att det inte alls var så länge sedan vi träffades. 
 
Vi går genom livet och vi möter många människor som på ett eller annat sätt får betydelse för oss. Men vi skiljs också åt, kanske för att aldrig mer träffas. Det blir till fina minnen. Men sen finns det de som man inte förlorar kontakten med, även om man kanske inte träffas så ofta. Vänner som man vet alltid finns där! 
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0