Det ska jag testa!

Det har varken blivit promenad eller skriva i dag, utan något helt annat och jättetrevligt! Mina föräldrar kom och hälsade på en stund och det var ett tag sedan vi träffades. Dessutom har jag hälsat på hos Helena, min andra syster och fått ta del av en massa ny inspiration på både bröd och juicer. Det var just det här att byta ut det onödiga sockret mot något annat. Att hitta något annat och inte behöva skippa en massa jämt. Att hitta något sätt som passar även i framtiden och inte bara för stunden. 
 
Jag brukar tänka på att hålla drömmen vid liv, att inte låta det stanna vid endast en dröm. Att hitta möjligheten att nå dit jag vill även om vägen känns både lång och krokig ibland. Jag har också hittat mina framgångsfaktorer, men möter ständigt något nytt på vägen som jag tar med mig. Motgångar ger erfarenheter, då jag ständigt vägrar ge upp. Jag vet att kommer att lösa sig, men jag måste också kämpa och just viljan är en av mina stora framgångsfaktorer. Jag vägrar ge upp, jag väljer istället att se till möjligheterna. Jag kan inte fastna i ett tänk, men jag kan heller inte ta del av sånt som jag inte känner till, det jag inte har någon erfarenhet av. 
 
Helena inspirerade mig i dag då hon lät mig ta del av hennes kunskap. Kanske det också var i precis rätt läge. Hon hade bakat ett fröknäcke som jag fick smaka och det var ju bara så gott! Det ska jag testa att göra och ha till kaffet då jag behöver något gott att tugga på. Kanske att jag åker till affären redan efter jobbet i morgon. 
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0