Vikten av att synas - december 2016

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Tänk att det gått fyra år sedan jag hade den där så häftiga känslan inom mig, att nästa år, det ska bli mitt år! Det blev verkligen också mitt år, med stora steg framåt i livet. De stora stegen handlade mycket om det som hände inom mig och min självkänsla. Fyra år av ständiga steg framåt, även om det finns bättre och sämre dagar för mig också. 
 
I dag finns den där känslan kvar inom mig. Nästa år ska bli mitt år. Jag ska fortsätta på den väg jag är och fortsätta hålla fast vid att jag är bra, bara för att jag är jag. Jag är inte perfekt, men jag ska fortsätta fokusera på alla fördelar och allt positivt. Jag ska fortsätta se allt jag gör och inte på det jag inte gjort. Jag ska fortsätta vara den jag är helt enkelt och ta vara på dagarna på precis samma sätt som jag gör i dag.
 
Men jag ska också fokusera på mina mål inför sommaren. Mina mål hjälper mig att känna motivationen med träningen och som därför också blir viktiga inslag i min vardag. Jag ska också ta itu med kosten igen och där kommer vi att vara två som hjälps åt, som med precis allt annat. Jag kan lugnt säga att min man är min klippa!
 
I dag ska vi fira nyår med goda vänner, precis som då för fyra år sedan och som vi gjort (förutom förra året) i över trettio år. Jag ska skåla in det nya året med samma känsla som då, för jag ska fortsätta satsa på mig själv! Då kan jag också ge så mycket mer till alla andra.
 
Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0