Vikten av att synas - august 2016

Ett val som känns bra

En rask promenad genom stan och så hemåt i den mörka, ljumma augustikvällen. Det har varit en lång dag och det är skönt att slippa köra själv alla milen hem. Att istället bara kunna luta mig tillbaka och njuta av tågresan hem, där min man möter mig på stationen. För bilen behövs den sista biten, till den plats där jag växte upp och där som jag en gång bestämt mig för att bli kvar.
 
Visst har tankarna funnits många gånger på att flytta. Men när jag börjat tänka efter så är det precis där jag vill bo. Trots alla långa resor jag gör, så är det där jag hittar lugnet. Det är där jag älskar att spendera tid på någon av våra altaner och bara känna hur jag varvar ner. 
 
En lång dag har övergått i kväll. I morgonbitti ringer väckarklockan igen. I morgonkväll är det dags för spinning igen. Veckorna är ganska lika. 
 
En rask promenad genom stan var ganska skönt i den ljumma sensommarkvällen.
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0