Vikten av att synas - may 2015

En helg tillsammans med min man

Helgen börjar gå mot sitt slut. En helg som jag tillbringat stor del av tillsammans med min man. Jag har premiärklippt gräsmattan, insett att rabatterna är full av ogräs (men snart ska jag dyka ner i det jobbet också), insett att det finns fönster som behöver putsas (men en del är färdiga), vi har haft Pontus och Isabell hemma och jag har mått gott. Vi har firat bröllopsdag, njutit av god mat och jag är lycklig över att jag har min man!
 
Vi blev bjudna på mammas hemgjorda lasagne till middag, något jag aldrig lyckas med. Men mammas är helt suveränt god! Dessutom är det så mysigt att bara umgås och ha trevligt. Jag känner att jag riktigt längtar tills att jag har mer tid igen för sånt. Jag är trött. Men snart så...
 
Så var det då söndagkväll igen och en ny vecka börjar snart. Jag har ont i halsen och känner mig allmänt frusen. Ska snart gå och lägga mig. Jag är trött och kroppen värker, men jag vill inte bli sjuk
 
Morgondagen är förberedd. Min nya styling ska underlätta tidsmässigt, vilket är skönt. Då slipper jag stressa och kan ta allt i lugn och ro på morgonen. Sånt gillar jag!
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0