Jag försöker fokusera och kraften börjar komma tillbaka!

Så skönt att vara igång igen! För även om inte orken kommit tillbaka med full kraft så känns det ändå alldeles utmärkt i dag! Första insändningsuppgiften på sista delkursen är inskickad och helt plötsligt närmar sig slutet på utbildningen, även om jag har så mycket kvar att göra. Men det mesta är gjort och framför allt, vad otroligt mycket intressant jag tagit del av, kunskaper som jag tror och hoppas kommer att vara så viktiga för mig både nu och i ett framtida perspektiv. För det är klart att jag har drömmar om vad jag vill göra efter att ha läst den här utbildningen. Men vad, det håller jag för mig själv ett tag till. 
 
Påsken närmar sig och ingenting är planerat för själva helgen. Men både min man och jag ska vara lediga nästa vecka och det ska bli så skönt med en vecka tillsammans. Jag hoppas verkligen att det blir sol och att förkylningen går över helt, då vi planerat att göra en cykeltur tillsammans. Men blir det inte som vi hoppas så får det bara bli vid ett annat tillfälle. 
 
I kväll blir det studier hela kvällen och säkert även i morgon kväll. Det är fullt upp och jag försöker fokusera, även om jag känner mig aningen stressad. 
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0