Vikten av att synas - june 2015

Lyckades fynda och en praktisk detalj fixad

Efter att ha stått och jobbat med vedhögen under förmiddagen, blev det en sväng till Sundsvall på eftermiddagen och ibland bara hittar man det man behöver! Fyndade stolsdynor för 50:-/st till våra två stolar på altanen i samma mönster som fjolårets underbara kaffekoppar och vi behövde dessutom nya. 
 
En praktisk detalj inför cykelsemestern blev också fixad under dagen. En sån där detalj som jag funderat i massor över hur jag ska lösa på bästa tänkbara sätt och så visar det sig bli hur enkelt som helst. Men allt blir enkelt med facit i handen. När man står där och inte vet är det inte alls lika lätt att veta hur man ska lösa eventuella problem.
 
Tisdagen börjar gå mot sitt slut, det kommer en ny veckotidning med posten i morgon och vaknar jag tidigt så kanske, kanske att jag bakar. Men bara kanske. Jag har ingen aning om jag känner för det i morgonbitti.
 
Kram! Anneli
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0