Bara det att jag klarar av det jag bestämt mig för stärker min självkänsla av att jag kan!

Nu har jag klarat av en månad utan sötsaker, ostkrokar, fikabröd och liknande och jag har absolut ingen längtan efter något sånt. Jag brukar tänka det som är lite av min livsfilosofi, att se möjligheterna istället för att bara låsa mig vid en tanke av att inte kunna. I går på festen så serverades en jättemaffig tårta med maräng, grädde och bär, alltså inget för mig. Men istället för att hoppa över helt, så serverades jag bär med en klick grädde. Inga mängder, men en riktigt tjusig uppläggning och det var hur gott som helst! Jag försöker undvika grädde, men en liten klick just då, det unnade jag mig.  
 
Jag är fullt fokuserad på min utmaning och även om jag är medveten om att jag kommer att få jobba, så försöker jag hitta nya vägar för att klara det här. Jag kanske inte har tiden att träna så mycket just nu, men jag har tiden att ta hand om mig själv ändå på bästa tänkbara sätt. Jag har kunskaperna och det är dessa jag försöker plocka fram. Men det som ändå är det mest fantastiska, jag tänker inte ens på ostkrokar, jag längtar inte efter en kaka till kaffet, men jag ser till att ha alternativ. Något som är bättre för mig just nu, för att jag ska klara av min utmaning. 
 
Ett kex med lite ost istället för ostkrokar, vindruvor, äppelklyftor med kanel (det är jättegott) eller lite fruktsallad till kaffet istället för den där kakan, en hårdbrödmacka istället för vitt bröd, egen morgonjuice istället för den söta köpta. Det finns alternativ när det behövs och det är dessa jag försöker hitta och som jag fokuserar på. Inte på det som jag ska låta bli, för då blir det så jobbigt! 
 
Jag använder ingen våg, så jag har ingen aning än om hur det egentligen går. Men jag mår himla bra! Bara det att jag klarar av det jag bestämt mig för, visar vilken styrka jag har och det gör att jag växer i mig själv! 
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0