Vikten av att synas - august 2015

Ibland har jag massor av inspiration och i dag har det varit en sån dag

Hela sommaren har jag letat efter den där perfekta klänningen som jag hade en bild av hur den skulle se ut. Jag hittade den aldrig. I fredags bara hängde den där, men det var en helt annan både färg och modell. Jag köpte den och i dag har jag haft den på jobbet och jag har känt mig så snygg! Det var en rostfärgad jag skulle ha och jag bara älskar den!
 
Skulle handla några varor på hemvägen och kom hem med massor av härliga morötter, vitkål, gullök och rödbetor. Det var inte planerat, men nu står en färdig rotsaksgratäng på spisen, bara att värma i morgon efter jobbet, innan jag ska på spinning. Har också kört grapefrukt och apelsin i råsaftcentrifugen till morgonfikat i morgonbitti och juicen övergår mer och mer åt grapefruktjuice. Jag som aldrig gillat grapefrukt! 
 
Det är måndagskväll och jag ska packa väskan med träningskläder så den är klar till i morgon. Då kommer jag inte att ha så mycket tid så det kan vara bra med planering. Hela tiden är det så mycket som ska stämma i vardagen för att jag ska kunna ha balansen. Ibland orkar jag med denna planering och ibland gör jag allt så mycket enklare för mig och det bryr jag mig inte ett dugg om!
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0