Men jag saknar träningen...

Söndagskväll och jag avslutar dagen på precis samma sätt som jag började den, med föreläsningar. Och jag måste säga att jag är lyckligt lottad som har möjlighet att få både läsa och lyssna på något som fångar mig så enormt och som är så intressant. Jag har inte så mycket tid som jag önskar att jag skulle ha, men istället har jag möjlighet att både ha ett jobb som jag trivs med och en fritid där jag får ägna mig åt ett av mina stora intressen och där jag dessutom får möjlighet att förkovra mig inom ett så viktigt område. Att det sedan är jul om ett antal veckor och så där, får inte stressa upp mig. Utan jag har bestämt att precis som vanligt hålla liv vid vår lilla jultradition att handla julklappar dagen före julafton. Och jag vet vad jag ska köpa! Det tycker jag är bra gjort mitt ibland allting annat som jag försöker sortera och hålla reda på i studierna.
 
Dessutom har jag en lång ledighet att se fram emot kring jul och nyår och då ska jag försöka ta det lugnt också. Men jag saknar träningen. Jag saknar den jättemycket! Jag önskar att det funnes mer tid till det som också är mitt stora intresse, men det gör det inte. Så jag fortsätter att intala mig att det är bara ett år jag ska studera och det är faktiskt bara drygt 6 månader kvar och 6 månader går fort.
 
I dag har jag försökt titta på skidåkning, som också är något jag gillar jättemycket! Det är något speciellt med vinterstudion! Jag har också tittat på längdåkningen. Däremot lyckades jag sova hela skidskyttet! Det kanske berodde på den tidiga morgonen i morse.
 
I morgon är det måndag igen och då blir det verkligen en tidig morgon, precis som vanligt. Men med min styling så kommer jag att ha mer tid till att ta det lugnt, eller komma i väg tidigare. Vilket jag kan behöva, då jag inte kände för att tanka i dag...
 
Kram! Anneli
 
 
 
 
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0