Just i dag

Måndagsmorgon och en ny vecka som vi börjar i Avesta. Men det är sista dagen, i morgon åker vi hemåt. Vad ska man då göra i dag? Ja, det finns lite valmöjligheter och vi har väl inte riktigt bestämt oss ännu. Kanske blir det något vi kommer på bara så där, eller så tar vi en sväng till Hedemora, för där har jag heller aldrig varit förut.
 
Något jag tycker är intressant är att det är så lätt att ta den stora vägen, den snabba. Men tänk vad mycket man också missar då! Vad mycket mer det finns att upptäcka när man kliver av den vägen och tar de mindre, även om det går betydligt långsammare. Det blir så mycket mer intryck och man inser vad mycket vackert som finns! Bara vi också ger det en möjlighet.
 
Det betyder också att vi ger oss själva lite mer tid. Det går långsammare att ta sig fram, men det ger så mycket mer, så tiden spelar liksom ingen roll längre. För mig blir det mer avkopplande att åka längs de små vägarna. Tack vare det så har vi också både passerat och stannat upp i områden och miljöer som varit så vackra och där jag upplevt ett behagligt lugn. En känsla av lugn som förhoppningsvis finns kvar inom mig under en lång tid framöver.
 
I dag är det grått, blåsigt och regnet liksom hänger i luften. Det kan jag inte göra något åt, även om jag önskar att det vore sol och värme i stället. Däremot har jag möjlighet att påverka så att den här dagen blir så positiv som möjligt. Just i dag har jag den möjligheten och jag tänker också ta den möjligheten!
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0