2015

Så var det inte många timmar kvar på det här året och snart börjar ett nytt. 2015, är det året då allt ska hända? Den målmedvetenhet som jag hade då för två år sedan när vi skålade in det nya året, den målmedvetenheten känner jag minst lika starkt i dag. Just nu! Det finns en vilja här inombords att förändra och jag är medveten om att jag själv kan bidra till stora förändringar genom att ha kvar den målmedvetenheten och tron på mig själv. Att jag kan och jag vet att jag kan!
 
Det är nyårsafton 2014 och jag ska vara ledig en vecka till. Men vare sig jag är ledig eller jobbar, så vill jag få ut maximalt av mina dagar. Jag vill känna att jag själv kan föra med mig något som gör mina dagar fantastiska, att jag kan styra mycket själv. Det gör jag också då jag har möjlighet till det. Jag måste ge mig själv den möjligheten, men det krävs också en del av dem som finns i min närmiljö. Allt blir så mycket lättare när man mår bra och då är det också så mycket lättare att hantera de jobbiga dagarna. För de finns. Men jag vill även 
föra med mig sånt som gör att andra mår lika bra! För jag har också den möjligheten!
 
Jag vill leva livet och då menar jag inte genom lyx som kostar en massa. Lyx för mig är t.ex. att vara tillsammans med min familj och vänner, att känna att jag mår bra, läsa en bra tidning/bok, att få cykla genom ett vackert landskap eller att skratta. Jag fick ett sånt där riktigt skrattanfall här ute för en liten stund sedan tillsammans med min man, sånt där som gör att man nästan får ont i magen och tårarna sprutar. Är inte det bland det bästa som finns? Att få skratta tillsammans med andra! Jag ramlade när jag var ute med Atlas häromdagen, rätt in i en minitall. Men vet ni vad mycket snö det kan finnas på en liten tall! Massor, kan jag säga och allt hamnade över mitt huvud och 14 grader kallt var det. Sånt kan jag också bjuda på, för det var komiskt, det kände jag redan när jag låg i snön (men jag var glad att ingen såg mig, tror jag i alla fall). 
 
Jag ska försöka få många glada dagar under 2015, då jag får skratta och må bra. Men jag ska också fortsätta kämpa med mina studier, med att få i gång träningen igen inför cykelsäsongen och självklart mot det som har blivit mitt nya mål. Bort med det söta och bort med det onödiga, fixar jag det? Ja, men självklart! Det måste gå och varför skulle inte jag kunna klara av det?
 
Min vilja har tagit mig dit jag är i dag och min vilja ska fortsätta ta mig framåt i livet. I dag har jag de redskap som behövs för att ta mig dit jag vill och egentligen så fortsätter jag bara där jag står i dag. 
 
2015 ska bli mitt år och har jag bestämt mig för det, så blir det så!
 
Så med det vill jag önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0