Vikten av att synas - april 2014

Det fick bli ändrade planer och en glad överraskning

Vi hade planerat för fotboll i Sundsvall i dag, men matchen började så pass tidigt att jag hann inte. Tyvärr! Det hade varit roligt att se Giffarna mot Hammarby. Men det kommer fler tillfällen. I stället for jag och hämtade mina glasögon innan jag åkte hem efter jobbet och det känns riktigt bra att äntligen se bra med båda ögonen när jag läser. Det är lätt att undra varför jag inte gjort det här tidigare. Det har bara inte blivit av. Men nu har jag i alla fall läsglasögon och jag är så nöjd med dom!
 
Jag kom hem lite senare än vanligt i kväll och bytte bara om, innan det var dags för majbrasa. På något vis är det något som hör till och är en trevlig tradition med underhållning, fyrverkeri, grillade hamburgare och kaffe. Så det blev middag utomhus i kväll. Dessutom var det en tipsslinga och den som vann, det var jag! Så det blev en glad överraskning så här på kvällen!
 
Kram! Anneli
  

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0