Träningsvecka

Vinterjacka eller inte, ja man kan undra. Det är kallt, men det känns ändå inte riktigt dags för det ännu. Eller beror det på att jag inte vill, jag vet inte.
 
Startade dagen med fotbad och pedikyr, en helt underbar start! Lite höstfärg på nagellacket så att det matchar perfekt med färgen på håret, som jag är så nöjd med. Ibland känns det bara så bra. Jag har också hälsat på en god vän under dagen. Trots att vi bor nära varandra så blir det tyvärr inte så att vi träffas så där jätteofta, vilket också innebär att vi har väldigt mycket att prata om då vi väl ses. Tiden bara rusade i väg. Det mest fantastiska var att vi delade ett minne sen vi var väldigt små och som jag trodde att jag var ensam om. Häftigt!
 
I kväll startade jag min "träningsvecka", vilket innebar 1000 m på stakmaskinen, 500 m intervallträning på stakmaskinen, 55 min spinning med tempo och magträning. Det var ett sånt där riktigt härligt spinningpass med låtar som man bara älskar och som påverkar. Jag är medveten om att både tempot och styrkan var högre för mig än det brukar vara och jag hade inte den där riktiga orken på sista låten, men vad spelar det för roll! Jag gav allt jag hade, även på den. Så roligt och så fruktansvärt svettigt. Precis som det ska vara.
 
Nu väntar lite nedtrappning och slappa framför TV:n (eller om det blir en film), något som jag tycker att jag gjort mig förtjänt av. Men om sanningen ska fram är det också något som jag ska försöka lägga in att göra varje dag. En stund då jag bara släpper allt annat. Att koppla av är jätteviktigt!
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0