Det är jag värd just nu

Den här veckan ser lite annorlunda ut än vanliga veckor, vilket inneburit att jag hade möjlighet att träna i kväll. Det blev lite stakning som uppvärmning, men annars full fokus på styrka. Och då speciellt ben och rygg. Jag har en svag känsla av att jag kommer att ha träningsvärk i morgon, men då får jag väl ha det. Det här är ju bara så roligt! Jag behöver bara öppna dörren till träningslokalen så är all eventuell stress som bortblåst, all koncentration ligger på det jag ska göra och det jag tycker så mycket om att göra. Det kan vara både tungt och jobbigt, men samtidigt är det precis det jag vill känna.
 
För mig har det inneburit en stor lycka att hitta tillbaka till min inre styrka och våga göra det jag älskar att göra. Att hitta mig själv igen, efter lång tid av dålig självkänsla. Att våga trotsa min rädsla och oro och slänga mig in i något som jag längtat efter att göra. Små, små steg, men som i dag kan sägas vara ett jättestort! Utåt sett är jag kanske fortfarande densamma. Men i mitt inre är det något helt annat! Det här är styrka, det är power!
 
Torsdagskväll innebär en ny tidning, så nu blir det mys resten av kvällen! Och det är jag värd just nu!
 
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0