Bara erfarenheter

Efter en veckas vila har jag varit och tränat i dag. Det blev mycket fokus på benen, men även bröst, triceps, mage och rygg fick en rejäl omgång. Blev inspirerad av lite nya övningar och där jag även testade några av dem. Och det är något som i alla fall driver mig framåt. Att våga prova något nytt! Och det är också inspirerande när jag inser att klarar av det! 
 
Det gäller inte bara träning, utan det gäller i alla sammanhang! Men jag har också vetskapen i dag, att det inte är ett misslyckande att inte klara det man tänkt sig. Istället bidrar allt jag gör till en helhet, det blir till erfarenheter och som fortsätter driva mig framåt. För mina erfarenheter ger mig också en kunskap som är svår att läsa sig till (då allt blir till tolkningar).
 
Nu är det fotbad med pedikyr som gäller och så ska jag ställa mig i ordning för middag hos vänner, något jag ser fram emot! I morgon väntar andra roligheter som jag också ser fram emot! Då blir det en resa till Ljusdal...
 
Kram! Anneli

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0