Jag tänker ändå njuta av fredagen!

Vaknar till ytterligare en varm dag, även om solen inte verkar vilja titta fram riktigt än i allafall. Jag upplever det som att allt går så fort just nu. Jag vill verkligen ta tillvara på varenda liten stund och njuta av tiden!
 
Och visst njuter jag även om jag jobbar hårt. Jag njuter av hela min tillvaro, som den har blivit! Det sker förändringar hela tiden, även om jag kanske inte ser alla förändringar på en gång. Men de finns. Jag ser fram emot sommaren och jag har förväntningar på den. Det kommer att ske förändringar även i sommar. Och det är hela tiden förändringar som blir utvecklande för mig.
 
Jag har nyss varit på ett spinningpass på 45 min. Jag var också med på TRX och körde lite styrketräning efteråt. Men det var varmt och jag blev trött. Det blev endast lite rygg- och benträning. Jag brukar köra mycket mer, men det gäller att lyssna på kroppen också. Den riktiga energin fanns inte, någonting sa ifrån och då blev det lite lugnare. I allafall då det gäller styrketräningen. Men det kommer en dag i morgon också...
 
Jag försöker att lägga upp ett träningsprogram som gör att jag tränar hela kroppen, men fokuserar på vissa delar olika dagar. Vissa moment är jobbigare än andra (och tråkigare), men jag gör dom ändå. Det finns en vilja inom mig, jag har ett mål. Det är fredag i dag och jag tänker inte köpa några ostkrokar! Men jag tänker ändå njuta av fredagen!
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0