Vikten av att synas - december 2013

Det jag vill göra, kommer jag också att klara av att göra!

Vilken underbar morgon! Det är nyårsafton och jag har massor av förhoppningar och förväntningar på det nya året! Om jag gjorde 2013 till mitt år, det år då jag hämtade nya krafter och kunde vända på allt negativt som varit, så går jag in för att 2014 ska bli möjligheternas år! Med min envishet och nyvunna underbara självkänsla så slänger jag mig in i det nya året med vetskapen om att jag fixar det mesta! Vissa saker måste jag bara träna lite extra mycket på. Men jag är en målmedveten person och vissa saker får ta lite längre tid. Det går inte alltid att ta den genaste vägen!
 
Vilka planer jag har för nästa år håller jag fortfarande lite för mig själv. Förutom cykelresan till Avesta, så finns det många fler äventyr och upplevelser som jag planerar. Men precis som då jag och Benka drack champagne och åt ostron i den varma solen, den där fantastiska dagen i Sundsvall i somras, så behöver inte ett äventyr och en upplevelse betyda att jag måste åka långt och att det ska bli dyrt. Det finns massor i vår närmiljö! Det gäller att hitta de där små guldkornen som förgyller vardagen!
 
Jag har hela tiden fokus framåt, vilket också kan vara en nackdel. Jag skulle behöva leva mer i nuet. Men jag försöker också att hitta den känslan emellanåt. Samtidigt är jag en person som har massor av drömmar som jag också vill göra verklighet av. Varför ska jag då inte unna mig det, då det finns möjligheter! Jag älskar äventyr, jag älskar att hitta den där extra speciella känslan i vardagen som får mig att växa och utvecklas som person. Jag vill inte stanna upp just nu och falla in i den gamla vardagen igen. Jag vill fortsätta vara där jag är, med nya mål i sikte. Och när jag väl är vid målet, veta att vägen dit har gett mig ny kunskap och erfarenhet och samtidigt varit helt underbar!
 
Vilken underbar morgon! Jag är på ett strålande humör och jag vet att det jag vill göra, kommer jag också att klara av! En fantastisk känsla!
 
Nu önskar jag er alla ett Gott Nytt År!
 
Kram! Anneli
 
 
 
 
 
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0