Vikten av att synas - august 2013

En helt underbar fredag!

Ja då har vi kommit hem igen efter en helt makalöst härlig och avkopplande fredag i Sundsvall. Vi startade med att åka på SPA, som barnen och deras sambos överraskade oss med. Varmt bad (39 grader), lite kallare bad (det blev en kontrast), japansk tvagning, ångbastu, bubbelbad och varmt bad (39 grader) i saltvatten med öppet fönster och utsikt över Sundsvall! Dessutom fick jag en ansiktsbehandling och min man en nack- och ryggbehandling. Det här är något jag skulle kunna göra varje fredag!
 
Därefter checkade vi in på hotell, för att lite senare dra i väg för att äta middag med Pontus och Isabell. Jag valde ostron...
 

...och champagne även i går.
 
 
Dessutom blev det det moules marinières, dvs vin och gräddkokta musslor med pommes.
 
 
Visst har jag ätit musslor på t.ex. en pizza, men aldrig så här. Och vad roligt det är att testa något nytt och annorlunda. Som efterrätt blev det en planka med tre olika ostar, lite hembakt bröd och en god marmelad.
 
 

Efter en stund kom även Thomas, Sara, Mattias, Therese och Anton och gjorde oss sällskap. Det blev en riktig mysfredag i stan med min familj (tyvärr arbetade Anne) och som avslutning på denna underbara dag blev det övernattning på hotell. Och hur ofta sover jag över på hotell? Väldigt sällan.
 
En del av hotellvistelsen är frukosten. Hotellfrukost är ju bara så underbart. Känslan av att komma in i matsalen, att bara kunna ta för sig av det man vill ha och sen slå sig ner i lugn och ro, jag tror att det är det som är det fantastiska! Att bara få känna sig bortskämd för en stund! Dessutom finns det mycket gott att välja på...!
 
Nu väntar nästa festligheter och i kväll står surströmming på menyn!
 
Kram! Anneli
 
 
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0