Vikten av att synas - april 2013

En bra bok, grillat och majbrasa

Började morgonen med 30 minuters spinning och styrketräning med fokus på axlar, rygg och mage. Det gick riktigt bra, trots att jag var på spinning även i går (55 min). Passade på att även köra lite bänkpress i går, då min man var med. Ska jag köra på tunga vikter känns det tryggare om jag har någon som står bakom mig ifall jag behöver hjälp. Lyckades i alla fall ta 50 kg fyra gånger!
 
Har också varit på biblioteket och lånat en bok, som jag stått i kö på ett tag. Hittar jag en bra bok så vill jag gärna läsa alla i samma serie på en gång och det här är en typisk sån bok! Den här boken handlar om relationer och är den femte i samma serie. Annars blir det mest deckare för mig. Jag läser böcker periodvis och just sommaren är nog en tid när det blir mycket läsa. En bra bok är för mig, ett av de bästa sätten att koppla av på.
 
Inspirerad av ena sonens middagsval, så blir det grillat hos oss i dag. Fläskkarrén har åkt ner i en marinad och snart ska grillen tändas! Till det blir det någonting med zucchini och svamp. Fantasin får avgöra. Enkelt, mysigt och gott! Sen i kväll blir det majbrasa. Men fram tills dess tänker jag ta det lugnt.
 
Kram! Anneli
 

Vikten av att synas

Jag väljer att se möjligheterna och att genomföra det jag drömmer om. Med min starka vilja, mitt mod och min sunda livsstil har jag hittat de rätta verktygen att lyckas med precis allt jag vill!

RSS 2.0